Flemming Bakkegaards buk 30. maj 2014

Flemming-Bakkegaard-30.1Flemming-Bakkegaard-30.2

Denne buk gav mig en rigtig sjov oplevelse.
Jeg kom pyrschene rundt langs kanten på en rapsmark og havde egentlig opgivet at se noget, men så lige foran mig på ca 7-8 meters afstand kunne jeg se der lå noget som var rullet fuldstændig sammen som en hund, troede faktisk st det var en hare, men blev hurtig klogere da jeg kunne toppen af opsatsen. Fik riflen op og prøvede at vække den med et bøv, men intet skete prøvede igen med samme resultat, så prøvede jeg med et fløjt så skal jeg love for at den kom på benene, den stod dog med rumpen til, så kuglen blev hurtig sendt afsted med halsen som mål, resultatet udeblev ikke, strømmen blev slukket øjeblikkeligt.
Så kom bukkefeberen kunne jeg mærke.
Så heldig kan man bare ikke være tænkte jeg. Vægten sneg sig op på 23kg brækket da jeg hængte den op på fabrikken